Verslaafd aan sport ?

En op zoek om je uithouding en techniek te verbeteren ?

Leer meer

Ongeacht uw niveau of doelstellingen, we kunnen je helpen.

                 

INSCYD

INSCYD is de meest geavanceerde tool om de uithoudingsprestaties bij atleten te analyseren. INSCYD maakt een volledig metabolisch prestatieprofiel van een atleet.
De INSCYD-testprotocollen worden gebruikt door veel van 's werelds beste endurance-trainers en hun atleten.
Enkele opmerkelijke sporters die INSCYD gebruiken zijn professionele triatleet Jan Frodeno (2x Ironman Wereldkampioen) en profwielrenners Tony Martin (4x Wereldkampioen tijdrijden UCI) en Peter Sagan (3x UCI Wereldkampioen wegrennen) evenals Peter's hele BORA - hansgrohe UCI professional fietsteam en het Jumbo-Visma team.

We zijn dan ook trots dat je bij ons dezelfde testen kan afleggen als deze toppers! 
 


Vertel mij meer!

SwimSmooth Certified Coach

                                                             

Filip is de eerste (en trouwens enige) SwimSmooth certified coach in België.
Ons SwimSmooth aanbod : video analyse en correctie sessies, wekelijkse zwemtrainingen in de Swim Smooth SwimSquad, trainingsstages, clinics.

Voor een overzicht kan je op de website www.swimsmoothbelgie.be terechtServices

Coaching en begeleiding

De juiste dingen op het juiste tijdstip….daar zorgen we voor, om tot de best mogelijke conditie verbetering te komen in de beschikbare tijd.
 

Read more

Trainingsschema

Gebruik onze tool om tot een trainingsschema te komen die op jouw maat is gemaakt, rekening houdend met uw trainingsachtergrond en beschikbare tijd om te trainen.
 

Read more

Conditie Test

De beste manier voor het bepalen van uw trainingszone’s en uw conditie is een test met lactaat meting. We hebben veld en lab testen voor fietsen en lopen.
 

Read more

Zweettest

Test het zoutgehalte in uw zweet en stel een perfect hydratatie plan samen. Een noodzakelijk gegeven om te slagen in een uithoudings event.
 

Read more