Verslaafd aan sport ?

En op zoek om je uithouding en techniek te verbeteren ?

Leer meer

Ongeacht uw niveau of doelstellingen, we kunnen je helpen.

      

SwimSmooth Certified Coach

                                                             

Filip is de eerste (en trouwens enige) SwimSmooth certified coach in België.
Ons SwimSmooth aanbod : video analyse en correctie sessies, wekelijkse zwemtrainingen in de Swim Smooth SwimSquad, trainingsstages, clinics.

Voor een overzicht kan je op de website www.swimsmoothbelgie.be terechtGeen tijd, denk je ?

We hebben allemaal een druk leven. Het is dan ook essentieel om de beschikbare tijd voor het sporten zo efficiënt mogelijk te gebruiken.
 
Vermijd vervelende blessures en frustraties en verspil je tijd niet aan het volgen van schema’s die niet aangepast zijn aan jouw persoonlijke situatie. Laat ons een plan ontwikkelen die perfect op jouw maat is.
 
Wij helpen jou om uw persoonlijke doelen te bereiken.
 


Read more

Services

Coaching en begeleiding

De juiste dingen op het juiste tijdstip….daar zorgen we voor, om tot de best mogelijke conditie verbetering te komen in de beschikbare tijd.
 

Read more

Trainingsschema

Gebruik onze tool om tot een trainingsschema te komen die op jouw maat is gemaakt, rekening houdend met uw trainingsachtergrond en beschikbare tijd om te trainen.
 

Read more

Conditie Test

De beste manier voor het bepalen van uw trainingszone’s en uw conditie is een test met lactaat meting. We hebben veld en lab testen voor fietsen en lopen.
 

Read more

Zweettest

Test het zoutgehalte in uw zweet en stel een perfect hydratatie plan samen. Een noodzakelijk gegeven om te slagen in een uithoudings event.
 

Read more