SANDS BEACH RESORT - COSTA TEGUISE - LANZAROTE

 

Er bestaat geen betere manier om uw seizoen voor te bereiden dan 1 week trainen onder begeleiding in een prachtige omgeving met stralend weer!
Met een zwembad van 25m (8 banen) in het resort en de gekende rustige wegen op het eiland, zal de focus vooral op het zwemmen/fietsen liggen.
Er zal tevens ruimte zijn om naast het zwemmen uw eigen schema te volgen.
Dagelijks wordt een begeleide zwemtraining voorzien met elk een verschillend doel : techniek/threshold/uithouding (Red Mist).
Elke zwemmer zal tijdens de week worden gefilmd en geanalyseerd via onze gespecialiseerde en alom gekende Swim Smooth analyse en correctie methode.

Het Sands Beach Resort in Costa Teguise (Lanzarote) is niet alleen een perfecte plaats voor de atleten om te vertoeven tussen de trainingen. Het is ook een ideale plaats voor familieleden om van een rustgevende en ontspannende vakantie te genieten ! 

Geplande stages

Van Zaterdag 25 Maart 2017 tot en met Zaterdag 1 April 2017 (laatste week vòòr de paasvakantie)                               MEER INFO
Van Zaterdag 01 April 2017   tot en met Zaterdag 8 April 2017 (eerste week van de paasvakantie)                                  MEER INFO