Video analyse is veruit de meest efficiënte manier om uw zwemprestaties op heel korte termijn te verbeteren. De video analyse service die wij aanbieden mag gerust bij de beste beschikbare manieren worden gerekend.
Tijdens onze analyse wordt de zwemmer niet alleen gefilmd in high definition (boven en onder water), maar tijdens dezelfde sessie worden de beelden, samen met de zwemmer, bekeken en geanalyseerd. Nog steeds tijdens dezelfde sessie worden ook nog de meest specifieke drills juist aangeleerd, die op korte termijn de zwemprestatie naar een hoger niveau zullen brengen. 
De volledige analyse, inclusief de uit te voeren drills, wordt opgenomen op DVD zodat de zwemmer alles rustig nog eens kan herbekijken.

Dit zijn de verschillende stappen die tijdens de analyse worden doorlopen :
 

1. Opname

De zwemmer wordt gedurende minstens 3 minuten gefilmd boven en onder water. Door het speciaal ontwikkelde camera systeem kunnen beelden worden genomen onder water, boven water en vanuit alle hoeken om alle zwembewegingen perfect in beeld te brengen.
Alle High Definition beelden zijn zodanig gedetailleerd dat geen enkel detail verborgen blijft.2. Analyze

Onmiddellijk na het filmen worden de beelden, samen met de zwemmer bekeken. Dit is een heel efficiënte manier van communiceren zodat de zwemmer heel goed begrijpt wat er fout gaat en wat kan worden gedaan om te verbeteren.
Na de bespreking weet de zwemmer wat de grootste prioriteiten zijn om, op korte termijn, tot een grote verbetering te komen.
De volledige bespreking duurt tussen de 20 en 30 minuten en wordt volledig opgenomen.

Bekijk deze Youtube video om een idee te hebben wat je kan verwachten tijdens de analyse :

 3. Correctie

Na de analyse, heeft de zwemmer een heel goed beeld van wat de grootste aandachtspunten moeten zijn. Het is helemaal niet de bedoeling om de volledige zwemstijl aan te passen. Enkel de fouten met de hoogste prioriteit worden aangepakt. Te veel aanpassingen zorgen alleen maar voor verwarring en geven bijgevolg ook niet het gewenste resultaat.
Tijdens dit deel van de analyse is het vooral belangrijk dat de zwemmer weet welke drills voor zijn persoonlijke situatie het best zijn en wordt er ook gezorgd dat de oefeningen juist worden uitgevoerd.
Tijdens deze oefeningen hebben we een heel goede manier van communiceren met de zwemmer. De trainer staat door middel van een microfoon en headset rechtstreeks in contact met de zwemmer. Op die manier kan direct worden ingegrepen tijdens de oefening zodat de zwemmer onmiddellijk het juiste gevoel heeft.

Dit korte Youtube filmpje toont de verschillende stappen die worden doorlopen tijdens de sessie :

 4. USB Flash Card

De opgenomen analyse, samen met alle opgenomen video beelden van de zwemmer, en eventuele bijkomende informatie dat werd besproken tijdens de analyse worden onmiddellijk op USB flash disk gezet en meegegeven. Dit is een goede referentie voor de zwemmers die op elk moment opnieuw bekeken kan worden.

Daarnaast ontvang je 1 maand gratis toegang tot de SwimSmooth Guru.
De Guru bevat uren aan video materiaal om uw zwemmen verder te verbeteren.Prijzen & Reservatie

De totale duur van de analyse is ongeveer 75 minuten.

Daarvoor wordt steeds een zwembaan gereserveerd zodat we niet worden gestoord door andere zwemmers in de baan.

Kostprijs (alles inclusief) bedraagt 125 € voor de eerste analyse.
Zwemmers die voor een tweede analyse binnen de 6 maand terugkomen betalen nog 85€.
Gebruik de COUPON CODE : VIDEO2 om uw korting te bekomen bij een tweede analyse. Onterecht gebruik van deze code wordt natuurlijk verrekend.

De analyse's worden momenteel uitgevoerd in het zwembad van Kuurne  (adres : Nieuwenhuyse 49 - 8520 Kuurne)
Bekijk de beschikbare plaatsen en leg hier onmiddellijk uw plaatsje vast  :

 Deze sessie was voor mij van een zeer hoog en professioneel niveau....JF (Herent)

Goede dialoog waarbij zowel ingegaan wordt op de video beelden als de feedback. Het is duidelijk dat de coach met kennis van zaken spreekt.....LM (Harelbeke)

Dit was zeer goed! Top!....LV (Verrebroek)

Thanks for the coaching yesterday, very effective way of seeing one's mistakes....MC (Brussel)